החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה כמעט עד לרתיחה.
2
שוברים את השוקולד ומניחים בקערה בינונית. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ומניחים בצד ל-5 דקות.
3
מוסיפים כף דבש ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת רוטב חלק.
רוטב קלאסי וזריז שישדרג כל קינוח שתגישו לשולחן
מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה כמעט עד לרתיחה.
שוברים את השוקולד ומניחים בקערה בינונית. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ומניחים בצד ל-5 דקות.
מוסיפים כף דבש ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת רוטב חלק.