מתכון

ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים

החיסרון של הריבה הזו טמון בגרעינים, שיש מי שמוצאים אותם מעצבנים. אני דווקא חושב שהם מוסיפים מרקם חמוד

1,615 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2021
ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים. צילום: shutterstock
ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים. צילום: shutterstock

אם לא רוצים את הגרעינים, טוחנים ומסננים את הסברס לפני הבישול.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר (כולל הפיסטוקים) ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (40-50 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.

2

מעבירים לצנצנות.

גיוון: לאחר הבישול מוסיפים טיפת מי פריחת הדרים.