*שומרי כשרות יכולים להשתמש ברוטב הוי-סטיר כשר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים איטרוית אורז במים חמים 30 דקות לריכוך או שעה במים קרים
2
בינתיים: חולטים פרחי ברוקולי במי מלח רותחים במשך 2 דקות לריכוך חלקי. עוצרים את הבישול במי קרח.
3
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים את החלק הלבן של הבצל עם ג’ינג’ר, שום ופלפל חריף במשך דקה.
4
מוסיפים בקר, מקפיצים דקה ומתבלים בסויה. מוסיפים את אטריות האורז והברוקולי, רוטב צדפות ורוטב צ’ילי ומקפיצים עוד דקה-שתיים יחד. מגישים מייד.