מתכון

ריבועי טראפלס שוקולד לבן עם אוכמניות

הטראפלס האלה משלבים בתוכם מתיקות שוקולדית נעימה וחמצמצות של אוכמניות טריות

6,477 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
ריבועי טרפלס שוקולד לבן עם אוכמניות. צילום: shutterstock
ריבועי טרפלס שוקולד לבן עם אוכמניות. צילום: shutterstock

טראפלס הם מסוג המתוקים שקל מאוד להכין והם תמיד נראים מיליון דולר.
שימו לב את הטראפלס יש לייצב במקרר לפחות 4 שעות לפני החיתוך.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים את השוקולד הלבן מעל בן מארי (או במיקרוגל).

2

מניחים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

3

מוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד המומס וטורפים היטב בעזרת מטרפה.

4

מוזגים את תערובת הטרפלס לתוך תבנית מרובעת בגודל 18X18 ס"מ ומפזרים מעל אוכמניות בצורה אחידה. מצננים במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לילה שלם).

5

חותכים את הטרפלס לקוביות בעזרת סכין חדה וארוכה, ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.