טראפלס הם מסוג המתוקים שקל מאוד להכין והם תמיד נראים מיליון דולר.
שימו לב את הטראפלס יש לייצב במקרר לפחות 4 שעות לפני החיתוך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים את השוקולד הלבן מעל בן מארי (או במיקרוגל).
2
מניחים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.
3
מוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד המומס וטורפים היטב בעזרת מטרפה.
4
מוזגים את תערובת הטרפלס לתוך תבנית מרובעת בגודל 18X18 ס"מ ומפזרים מעל אוכמניות בצורה אחידה. מצננים במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לילה שלם).
5
חותכים את הטרפלס לקוביות בעזרת סכין חדה וארוכה, ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.