אני משתמשת בשוקולד אורגני עם כמות סוכר נמוכה – הוא גם בריא יותר וגם מעניק לחטיף טעם שוקולדי עשיר מאוד.
שימו לב – יש להשרות את הכוסמת כ-3 שעות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־150 מעלות
2
מסננים את הכוסמת, מערבבים עם שמן זית וסירופ מייפל ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־20 דקות עד שהכוסמת יבשה וקריספית. מערבבים מעט תוך כדי האפייה. מצננים.
3
ממיסים שוקולד, חמאת קקאו וחמאת בוטנים בבן מארי או בפולסים במיקרוגל.
4
משטחים קלות את הכוסמת בתבנית, יוצקים את תערובת השוקולד מעל, מיישרים (עם סכין או פלטה) ומצננים.
5
שוברים לחתיכות גדולות ומאחסנים בקופסה אטומה עד חודש.