מתכון

שווארמה דג ים בפיתה עם יוגורט ועשבים

מנה רעננה ומהירה להכנה מדג ים בטעמים של שווארמה

8,732 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
שווארמה דג ים עם פיתה על הגז, יוגורט ועשבים של מיכאל גרטופסקי. צילום: בן יוסטר
שווארמה דג ים עם פיתה על הגז, יוגורט ועשבים של מיכאל גרטופסקי. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפזרים את תבלין השווארמה על פילה הדג. צורבים את הדג במחבת פסים חמה בשני הצדדים. מפרקים את הדג בידיים ומעבירים לקערה.

2

מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים מלבד הפיתה והיוגורט ומערבבים.

3

חוצים את הפיצה לשני עיגולים, יוצקים את היוגורט ומניחים את שווארמת הדגים.