מתכון

שום ירוק קונפי

הממרח יכול לשמש כרוטב לדג ובשר, כממרח לסנדוויץ' ולתיבול פסטה

15,180 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שום ירוק קונפי של שף יחי זינו. צילום: רן בירן
שום ירוק קונפי של שף יחי זינו. צילום: רן בירן

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקלפים ראשי שום. חותכים את קצה הגבעול ומשאירים כ־5 ס"מ קרובים לראש.

2

מניחים את השום במחבת, מוסיפים את יתר המרכיבים וצולים בגריל פחמים כ־40 דקות עד לריכוך.

3

מערבבים מדי פעם. מעבירים לצנצנת.