סבא שלי נהג לכבוש כל ירק בעונתו. רק היום אני מבינה את החוכמה שבשיטות הבישול המסורתיות שלו, ומנסה להתחקות אחרי המנות שכילדה נראו לי מוזרות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים בצנצנת מעוקרת שומר, ג'ינג'ר ושום.
2
יוצקים לסיר את כל שאר המרכיבים מלבד עלי השומר ומרתיחים.
3
יוצקים את הנוזל החם לצנצנת, מניחים מעל עלי שומר וסוגרים. משהים יום אחד בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר. השומר הכבוש מוכן יום אחרי ההכנה. שומרים עד חודש במקרר.