מתכון

שוקולטה מיסו

אם חשבתם שהשילוב של שוקולד עם מלח הוא "וואו", חכו שתטעמו את גרסת המיסו. שוקולטה מושלמת לימי החורף

6,864 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2022
שוקולטה מיסו של שף קונדיטורית ליאור משיח | צילום: שני בריל
שוקולטה מיסו של שף קונדיטורית ליאור משיח | צילום: שני בריל

ליאור: "אני מזמינה אתכם לתרגל איתי חורף: נעלו את הדלת, הביאו שמיכה, שימו סרט טוב והכינו לכם שוקו מפנק משוקולד אמיתי עם תוספת מיסו. או מיי גאד". 

למתכונים נוספים של ליאור משיח

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשוקולטה

לקצפת

להגשה

אופן ההכנה

מכינים את השוקולטה

1

מביאים לרתיחה בסיר קטן חלב, מיסו ומלח. מכבים את הלהבה, מוסיפים שוקולד, מחכים דקה־שתיים ומערבבים היטב עד שהוא נמס.

מכינים את הקצפת ומגישים

2

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.

3

מוזגים את השוקולטה לספלים, מניחים מעל כל ספל כמה קצפת שאוהבים, בוזקים מעט צ'ילי חריף (לא חובה) ומגישים.