התוצאה – הטופו סופג היטב את הטעמים והופך למעדן. רק אל תוותרו על החימום החוזר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון עמוק:
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן לטיגון עמוק.
2
מערבבים את חומרי הרוטב.
3
מקמחים קוביות טופו בקורנפלור, מנערים את העודפים ומטגנים בשמן עד שזהוב יפה. מוציאים למסננת.
4
מניחים ברוטב עם הפטריות ומקררים כשעה. מדי פעם הופכים כדי שהטעמים ייספגו.
5
משפדים את הטופו על שיפודי במבוק, ובין כל שתי קוביות מניחים פטרייה.
6
צולים בגריל או במחבת לחימום ופריכות. מגישים מיד