מתכון

שיפודי עוף ביוגורט-מנגו

קלאסיקה מצליחה מהתפריט של ביתא קפה, המסעדה של שפית איילת לטוביץ

5,251 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
שיפודי עוף ביוגורט-מנגו של שפית איילת לטוביץ'. צילום: אנטולי מיכאלו
שיפודי עוף ביוגורט-מנגו של שפית איילת לטוביץ'. צילום: אנטולי מיכאלו

3 שיפודים לכל מנה. אני מגישה אותם ליד אורז אדום עם סלרי פרוס ואגוזי מלך מזוגגים בסילאן – אפשר לשחק עם התוספות ולהחליף לפי הטעם באורז לבן למשל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למנגו-יוגורט

אופן ההכנה

1

מחממים את התנור ל-250 מעלות.

2

מרסקים את כל מרכיבי היוגורט מנגו במעבד המזון, לרוטב אחיד וחלק.

3

משפדים את פילה העוף או רצועות העוף על שיפודי עץ רחבים וקצרים (יקיטורי). זולפים על כל אחד מרוטב היוגורט מנגו וצולים בתנור כ-6-8 דקות.