נהנים מכל העולמות

שיפודי פרגית וסלט מנגו תאילנדי

הטעמים של סלט הפפאיה התאילנדי פוגשים את שיפודי הפרגית הישראליים ואת הפרי הכי אהוב אצלנו בקיץ - המנגו

3,421 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
שיפודי פרגית וסלט מנגו תאילנדי של שף משה בדישי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעה קנריק
שיפודי פרגית וסלט מנגו תאילנדי של שף משה בדישי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעה קנריק

את הכמון שבדרך כלל מתבל את הפרגית החלפתי בתערובת תבלינים יפנית. התוצאה היא ארוחה קטנה, מרעננת ומלאה בטעמים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשיפודים

לסלט

לרוטב

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות או מלהיטים מחבת ברזל עם תחתית עבה ומוסיפים מעט שמן. משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי במבוק ומתבלים במלח ובטוגרשי.

2

צולים את השיפודים 15 דקות בתנור או 10 דקות במחבת על אש בינונית עד שהפרגיות משחימות. Ž מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנצת.

3

מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם כמות הרוטב שאוהבים (לא חייבים להשתמש בכולו) ומגישים לצד השיפודים.