את הכמון שבדרך כלל מתבל את הפרגית החלפתי בתערובת תבלינים יפנית. התוצאה היא ארוחה קטנה, מרעננת ומלאה בטעמים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשיפודים
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות או מלהיטים מחבת ברזל עם תחתית עבה ומוסיפים מעט שמן. משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי במבוק ומתבלים במלח ובטוגרשי.
2
צולים את השיפודים 15 דקות בתנור או 10 דקות במחבת על אש בינונית עד שהפרגיות משחימות. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנצת.
3
מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם כמות הרוטב שאוהבים (לא חייבים להשתמש בכולו) ומגישים לצד השיפודים.