מתכון

שיפודי שרימפס בחמאת זעתר

שומרי כשרות יכולים להחליף השרימפס בקוביות מוסר ים ללא עור ועצמות

4,218 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
שיפודי שרימפס בחמאת זעתר של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר
שיפודי שרימפס בחמאת זעתר של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

2

מערבבים חמאה עם זעתר (עלים קצוצים ותבלין).

3

משפדים 3 שרימפס על כל שיפוד, כך שמתקבלים 6 שיפודים (לחילופין משפדים ג’מבו שרימפ אחד על כל שיפוד). מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית.

4

ולים את השיפודים על הגריל 2 דקות מכל צד עד שהשרימפס מאדימים. במהלך הצלייה מורחים את השרימפס בחמאה המתובלת.

5

מגישים את השרימפס הלוהטים על גבי נייר עיתון, שיספוג את האדים וישמור על הפריכות.

6

גיוון: מחליפים את הזעתר הטרי באורגנו טרי