החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
2
מערבבים חמאה עם זעתר (עלים קצוצים ותבלין).
3
משפדים 3 שרימפס על כל שיפוד, כך שמתקבלים 6 שיפודים (לחילופין משפדים ג’מבו שרימפ אחד על כל שיפוד). מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית.
4
ולים את השיפודים על הגריל 2 דקות מכל צד עד שהשרימפס מאדימים. במהלך הצלייה מורחים את השרימפס בחמאה המתובלת.
5
מגישים את השרימפס הלוהטים על גבי נייר עיתון, שיספוג את האדים וישמור על הפריכות.
6
גיוון: מחליפים את הזעתר הטרי באורגנו טרי