מתכון

שיפוד שווארמה כבש

אפשר להכין שיפודים אישיים, אבל אם יש לגריל שלכם שיפוד מסתובב - רוטיסרי, התוצאה תהיה טעימה ומרשימה עוד יותר

2,769 בשלנים התעניינו במתכון זה
שיפוד שווארמה כבש. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
שיפוד שווארמה כבש. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

הנה מתכון לשיפודי שווארמה שתרצו לאמץ.

.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

קוצצים בצל ועשבי תיבול במעבד מזון. מערבבים עם שאר החומרים פרט לנתחי צוואר הכבש ויוצרים מהתערובת קציצות בקוטר כ-6 ס"מ.

2

עוטפים כל קציצה בפרוסה אחת או שתיים של צוואר כבש ומשפדים כמה קציצות על שיפודים אישיים או את כל הקציצות על שיפוד ענק. צולים על גריל חם. הופכים מדי 2 דקות, כדי שכל השומן ייצלה ויעשה שחום ופריך. מגישים על לאפה עם סלט ירקות, טחינה וסלט של בצל סגול עם סומאק ופטרוזיליה.