מתכון

שכבות נקניקים עם קרם מש ותרד, צנוניות ועלי חילבה

כריך עשיר בחלבון ובעל איכות תזונתית לא רק בזכות הנקניק אלא גם כתוצאה משילוב של דגן מלא וקטניות

ספטמבר 2019
שכבות דקניקים עם קרם מש ותרד, צנוניות ועלי חילבה של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
שכבות דקניקים עם קרם מש ותרד, צנוניות ועלי חילבה של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם המש והתרד

אופן ההכנה

1

בסיר קטן מבשלים במים את המש עד רכות, מסננים ושומרים את מי הבישול.

2

במעבד מזון טוחנים את המש יחד עם עלי התרד, השום, הטחינה והתבלינים. מוסיפים מעט ממי הבישול כדי שהטחינה תצא אחידה במעבד המזון.

הרכבת הכריכים

3

על 4 פרוסות לחם מורחים קרם מש ותרד.

4

מוסיפים על כל פרוסה חצי חבילה של סלסולי פסטרמה וחצי חבילה של סלסולי כתף בקר.

5

מוסיפים פרוסות צנונית דקות ועלי חילבה טריים.

6

מכסים בפרוסות הלחם שנותרו.