מתכון

שלגוני שוקולד

אין כמו שלגון צונן להעביר את ימי הקיץ הלוהטים

9,214 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019

מגוונים:אפשר להכין שלגונים כאלה מכל גלידה או מוס שאתם אוהבים.

להרכבה:

20 שקפים בגודל 10X6 ס"מ

20 מקלות ארטיק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למוס השוקולד

לציפוי

אופן ההכנה

מוס השוקולד

1

מבשלים את השוקולד עם השמנת מתוקה ובוחשים לאיחוד מלא. מצננים במקרר 8 שעות.

2

מקציפים את התערובת כמה שניות עד שהיא מתבהרת.

ההרכבה

3

מגלגלים את השקפים לאורכם, יוצרים גלילים וסוגרים את קצותיהם בנייר דבק.

4

מעמידים את הגלילים על מגש מרופד בנייר אפייה ויוצקים לכל גליל מתערובת השוקולד עד השוליים.

5

נועצים מקל במרכז כל גליל ומקפיאים 12 שעות.

הציפוי

6

ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן, מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים.

7

משחררים את השלגונים מן השקפים ובעודם קפואים טובלים אותם בציפוי. הציפוי מתקשה מיד. שומרים את השלגונים בקופסה סגורה במקפיא עד ההגשה.