החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטו אגוזים
לבלילה
לציפוי
לטיגון
אופן ההכנה
1
חוצים את שני חלקי חזה העוף לרוחב כך שמתקבלות 4 פרוסות עבות של חזה. מניחים את הפרוסות על משטח העבודה, מכסים בניילון ומשטחים בעזרת פטיש שניצל לנתחים בעובי 1/2 ס"מ. מניחים בצד.
מכינים פסטו וממלאים
2
טוחנים את החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם גרגירי. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מכסים את משטח העבודה ביריעת ניילון נצמד, מניחים עליה פרוסת חזה עוף, מקפידים להשאיר שוליים חשופים של הניילון (שישמשו אותנו לגלגול חזה העוף לרולדה בהמשך).
4
מורחים שכבת פסטו אחידה בעובי 1/2 ס"מ, מרימים את שולי יריעת הניילון ומגלגלים את חזה העוף לרולדה מהודקת. חוזרים על הפעולה עם יתר פרוסות חזה העוף.
מצפים ומטגנים
5
מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים את חומרי הבלילה ומניחים פירורי לחם בצלחת עמוקה.
6
מצפים כל רולדת עוף בבלילה ואז בפירורי לחם ומעבירים מיד לשמן החם. מטגנים כ-8 דקות עד שהציפוי שחום. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, מצננים מעט ופורסים לפרוסות. אוכלים מיד.