החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משטחים את פרוסות העגל.
2
מערבבים בצלחת את קמח המצה ושבבי השקדים. בקערה אחרת טורפים את הביצים ומתבלים בפלפל שחור.
3
טובלים את הפרוסות בקמח תפוחי האדמה (או קמח השקדים), לאחר מכן טובלים בביצה הטרופה, ולבסוף בשבבי השקדים המעורבים בקמח המצה.
4
מחממים במחבת שמן קנולה עד מחצית גובה המחבת ומטגנים את שניצלי העגל עד להזהבה משני הצדדים. מספיגים בנייר סופג ומגישים מיד.
להגשה
5
מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה או בטטה, או לצד צ'יפס שורשים.