החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מערבבים חזה עוף, תירס, פירורי לחם, ביצה, שום ותבלינים. לשים לתערובת אחידה ומחלקים ל-8 חלקים שווים.
2
מרפדים מגש שטוח בניילון נצמד ומשמנים מעט. מניחים עליו חלק אחד מן התערובת ומשטחים לעובי 1/2 ס”מ לקבלת צורה של שניצל. מכינים כך את שאר התערובת ומעבירים למקפיא לשעתיים.
3
טובלים את השניצלים בעודם קפואים בביצה ובפירורי לחם.
4
מחממים שמן לטיגון עמוק, אך צריך לשמור שהחום לא יהיה גבוה מדי (160 מעלות), כדי שגם הפנים הקפוא יהיה עשוי. מטגנים את השניצלים 5-4 דקות עד להזהבה. מגישים חמים.
אפשר גם לאפות: מברישים את השניצל במעט שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-20 דקות.