החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיטור
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב ומזהיבים את הבצלים והבטטות על אש בינונית-נמוכה תוך כדי ערבוב. מקפידים שהירקות לא יישרפו.
2
מוסיפים את השמנת והחלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
3
מבשלים עד שהבטטה מתרככת והרוטב מצטמצם. מתקנים תיבול אם צריך.
4
שוברים את הביצים אחת אחת על הרוטב ומבשלים לא מכוסה מבלי לערבב עד לדרגת העשייה הרצויה (ניתן גם להכניס לתנור בשלב זה).
5
מעטרים במעט פטרוזיליה קצוצה ושמן זית.
6
הצעת הגשה: ניתן להגיש עם בגט קריספי חם.