מתכון

שקשוקה בריאות

הכריזו על יום מעשים טובים – כלפי עצמכם. שף רם ענתבי מציע להתחיל אותו בארוחת בוקר בריאה וטעימה של שקשוקה

9,456 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
שקשוקת בריאות של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
שקשוקת בריאות של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

למחבת רחבה עם שמן זית מכניסים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום. מאדים על אש קטנה כ-10 דקות.

2

מוסיפים את העגבניות החתוכות והכמון ומאדים עוד כ-5 דקות. מוסיפים את העגבניות המגוררות, הכוסברה ועלי הקייל ומביאים לרתיחה. ממליחים לפי הצורך.

3

יוצקים את חלבוני הביצים מעל. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מסירים מן האש ומגישים.

4

הצעת הגשה: מגישים עם לחם דגנים קלוי חם, טחינה וסלט.