מתכון

שקשוקה של תפוחי אדמה, בצל ובייקון

שקשוקה אמריקן סטייל עם כל הגודיז: בייקון שחום, תפוחי אדמה ובצל. במקרה הזה לחם ממש מיותר

5,195 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
שקשוקה של תפוחי אדמה, בצל ובייקון של שיר הלפרן. צילום: רונן מנגן. סטייליג: רותם ניר
שקשוקה של תפוחי אדמה, בצל ובייקון של שיר הלפרן. צילום: רונן מנגן. סטייליג: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים בצל כ-3 דקות עד לריכוך אך בלי שיזהיב. מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה ומאדים כ-7 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל.

2

יוצרים גומות קטנות בעזרת כף ומחליקים לתוכן את הביצים. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה (אפשר לכסות להפקת עין הפוכה) ומגישים מייד.