החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת גדולה על להבה נמוכה, מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-10 דקות עד שהבצל רך וזהוב.
2
מוסיפים שום ופטריות, מתבלים ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה. מוסיפים תרד ומאדים עד שהוא מאבד מהנפח.
3
מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומאדים 10 דקות או עד שמתקבל תבשיל בגוון ירוק כהה.
4
לפני ההגשה מוסיפים בייבי מוצרלה וביצים, מבשלים עוד כ-4 דקות או עד שהחלמון עשוי כמו שאתם אוהבים והגבינה נמסה.
גיוון:
מוסיפים 200 גרם בשר בקר טחון כבר בשלב הראשון ומוותרים על המוצרלה בסוף.