מתכון

שקשוקה תרד ופטריות עם בייבי מוצרלה

ארוחת בוקר (או ערב) מושלמת: אפשר להכין את תבשיל התרד והפטריות מראש, לשמור במקרר ולצרף את הביצים והמוצרלה רק כשרעבים

13,205 בשלנים התעניינו במתכון זה
שקשוקה תרד ופטריות עם בייבי מוצרלה. צילום: דניאל לילה
שקשוקה תרד ופטריות עם בייבי מוצרלה. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת גדולה על להבה נמוכה, מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-10 דקות עד שהבצל רך וזהוב.

2

מוסיפים שום ופטריות, מתבלים ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה. מוסיפים תרד ומאדים עד שהוא מאבד מהנפח.

3

מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומאדים 10 דקות או עד שמתקבל תבשיל בגוון ירוק כהה.

4

לפני ההגשה מוסיפים בייבי מוצרלה וביצים, מבשלים עוד כ-4 דקות או עד שהחלמון עשוי כמו שאתם אוהבים והגבינה נמסה.

גיוון:
מוסיפים 200 גרם בשר בקר טחון כבר בשלב הראשון ומוותרים על המוצרלה בסוף.