החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם שמן זית וצורבים גרונות עוף חצויים 10 דקות מכל הצדדים עד הזהבה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
2
מוסיפים לסיר פלחי כרוב ומטגנים 5-3 דקות משני הצדדים עד השחמה קלה. מוציאים מהסיר.
3
מוסיפים לסיר בצל וגזר ומטגנים 7-5 דקות עד הזהבה. מוסיפים אורז, שום ועלי דפנה ומטגנים 5 דקות עד שגרגרי האורז מלבינים.
4
מחזירים את הגרונות והכרוב לסיר. מוסיפים קוביות בטטה, מים רותחים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. טועמים ומוודאים שהנוזל מתובל. מנמיכים להבה למינימום ומבשלים מכוסה 12 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה 15 דקות נוספות להשלמת הבישול.
5
ברגע האחרון מערבבים עם עלי בזילקום טריים ומגישים.