החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר ומאדים בצלים ופלפלים עד שהם מזהיבים קלות. מוסיפים שום, פלפל חריף, עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים. מתבלים בנענע, בהרט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
2
מוסיפים את הבורגול ומערבבים עוד כמה דקות עד שהבורגול סופג את הטעמים.
3
יוצקים ציר ירקות או מים רותחים, מערבבים, מרתיחים שוב, מקטינים את האש, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שהנוזלים נספגים והבורגול מוכן. מתקנים תיבול.
4
מעבירים לקעריות, מניחים מעל משולשי גבינה צפתית, מזלפים יוגורט עיזים ומפזרים נענע.