כדי שהתבשיל יצליח חייבים להשתמש בתרמילי פול טריים מאוד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־150 מעלות. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח (סוטאז') על להבה גבוהה ומטגנים בצל 7־10 דקות להשחמה קלה. מוסיפים קוביות בשר וצורבים אותן מכל הצדדים.
2
מוסיפים שום ותרמילי פול ומערבבים כדקה. מוסיפים תבלינים, ג'ינג'ר ונענע ומערבבים שוב. ממלאים מים לגובה של כ־1 ס"מ מתחת לתכולת הסיר (כמעט עד כיסוי). מביאים לרתיחה, מכסים וצולים בתנור 3־½3 שעות, או עד שהבשר מתרכך לחלוטין.