מתכון

תבשיל בשר טלה וירקות חורף

ירקות עונתיים, שמתבשלים באטיות לצד נתח בשר שלם, שמתפרק בסוף התהליך מהעצם - הם מנה מנחמת מהחלומות

15,173 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2021
תבשיל בשר טלה וירקות חורף של שף ענר בן רפאל-פורמן. צילום: אנטולי מיכאלו
תבשיל בשר טלה וירקות חורף של שף ענר בן רפאל-פורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־90 מעלות.

2

מניחים את כל המרכיבים בתבנית, מוסיפים מים לכיסוי, מתבלים במלח ופלפל, אוטמים את התבנית היטב ברדיד אלומניום ואופים 16 שעות, עד שהבשר והירקות רכים לגמרי.

3

מוציאים את התבנית מהתנור ומפרקים את הבשר מהעצמות.

4

מעבירים את הבשר לצלחת ומגישים עם הירקות.