מתכון

תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי

הדג שמתבשל כמו קונפי, יוצא רך ועסיסי ואינו מתייבש. זו בחירה טובה למי שרוצה אלטרנטיבה לכבדות של החמין הקלאסי

15,950 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי של רעות עזר. צילום: דור קדמי
תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי של רעות עזר. צילום: דור קדמי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתבשיל

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־100 מעלות.

2

מחממים שמן זית בסיר רחב שאפשר להכניס לתנור על להבה בינונית ומטגנים בצלים כרבע שעה עד להזהבה. מוסיפים שום, גריסים ותבלינים, מערבבים היטב ויוצקים מים.

3

מוסיפים לסיר דג וארטישוק ירושלמי ומבשלים כ־20 דקות על להבה בינונית.

4

מכסים את הסיר ומעבירים ללילה בתנור (10 שעות לפחות).