החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה חלב קוקוס עם סויה, צ’ילי וחמאת בוטנים במחבת או בסיר קטן. מכבים את הלהבה ושומרים חם.
2
מחממים ווק עם שמן. מוסיפים שום וסינטה ומקפיצים 3-2 דקות או עד שמשתנה הצבע. מוציאים מהווק.
3
מוסיפים פטריות ופלפל ומקפיצים 2 דקות.
4
מוסיפים את הרוטב החם, מחזירים את הבקר ומביאים לרתיחה. מסירים מהכיריים.
5
מפזרים רצועות בצל ירוק ובוטנים מלוחים, מערבבים ומגישים מייד.