החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר ומטגנים נתחי פרגיות 5-4 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות קלות. מוציאים ומניחים בצד.
2
מוסיפים למחבת בצל לבן ומטגנים כ- 8 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך. מוסיפים בצל ירוק, סלרי, כורכום וקארי ומערבבים 3-2 דקות.
3
מוסיפים מיץ לימון, לימונים כבושים, סוכר ומרק ומביאים לרתיחה.
4
מחזירים את הפרגיות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים שוב לרתיחה מוסיפים כוסברה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ- 25 דקות או עד שהפרגיות מבושלות והרוטב הצטמצם מעט. מגישים עם אורז לבן.