מתכון

תירס הוואנה סטייל של רותי רוסו

מנה טעימה, מושחתת וכל כך פשוטה - ממרכיבים זמינים שיש בכל בית

9,807 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
תירס הוואנה סטייל. צילום: ראובן קסטרו. סטיילינג: עמית פרבר
תירס הוואנה סטייל. צילום: ראובן קסטרו. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים את קלחי התירס (אם יש לכם תירס גילי לא צריך לבשל אותו קודם) בסיר גדול עם מים רותחים ומלח.

2

מוציאים, מסננים ומעבירים לגריל או למחבת גריל. צולים עד שהתירס מקבל כוויות שחורות יפות.

3

מערבבים את המיונז עם הצ‘ילי. מורחים על התירס בעודו חם את המיונז עם הצ‘ילי. בוזקים מעליו את הצ‘ילי היבש הגרוס.

4

מגררים מלמעלה תלולית יפה של פרמזן ומניחים ליד רבע ליים.