מתכון

תירס מקסיקני

הישר ממטבח הטקס-מקס: מנה פשוטה וטעימה בטירוף, שההגדרה “תוספת” קטנה עליה. היזהרו מהתמכרות

24,138 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
תירס מקסיקני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
תירס מקסיקני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים שאטה עם פרמזן ושמים את התערובת בכלי שטוח ורחב.

2

מניחים ליד המנגל מיונז, מברשת או סכין למריחה ואת תערובת הפרמזן.

3

צולים קלחי תירס כ-15 דקות על הגריל החם. מדי פעם מסובבים לקבלת צריבה אחידה מכל הצדדים.

4

מורידים מהגריל ומייד מברישים את הקלחים החמים במיונז. מגלגלים היטב בתערובת הפרמזן והשאטה ומגישים.