מתכון

תמרים ממולאים גבינה כחולה ופקאנים

איכות התוצאה הסופית תלויה בחומרי הגלם, לכן השתמשו בתמרים מעולים וגבינה איכותית

7,522 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
תמרים ממולאים גבינה כחולה ופקאנים של שף תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
תמרים ממולאים גבינה כחולה ופקאנים של שף תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

חוצים את התמרים לאורכם ומגלענים.

2

מפוררים בעדינות בקצות האצבעות את הגבינה הכחולה לקערה ומערבבים עם גבינת השמנת.

3

בעזרת כפית קטנה ממלאים את חצאי התמרים בתערובת הגבינה. מוסיפים אגוז קלוי.

4

מסדרים על גבי צלחת הגשה מרכזית. לפני ההגשה מזלפים מעט דבש.