אפשר להוסיף לתפוחים הללו ג'ינג'ר, הל, צ'ילי, קינמון או כל מה שאוהבים. אופים שעתיים וחצי למרקם יבש כמעט כמו של תפוצ'יפס או שעתיים לתפוחים מעט לחים. את התפוחים המיובשים אפשר לארוז יפה ולשלב במתנת חג או לקשט איתם קינוחי חג.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־120 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מגלענים תפוחים בעזרת תפוחן כשהם שלמים ואז פורסים אותם לפרוסות דקיקות, רצוי בעזרת מנדולינה.
3
מערבבים סוכר, שמן ותבלינים. מסדרים את פרוסות התפוחים בתבנית ומברישים בתערובת השמן. אופים שעתיים עד שעתיים וחצי למרקם הרצוי. שומרים עד שבועיים בקופסה אטומה.