החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה כמו רעפים בתבנית חסינת חום.
3
מטפטפים מעל שמן זית, ממליחים, מפלפלים וזורים עשבי תיבול מיובשים.
4
אופים כ-50 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.
התוספת שתמיד עובדת: מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כמו רעפים, מתבלים ואופים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה כמו רעפים בתבנית חסינת חום.
מטפטפים מעל שמן זית, ממליחים, מפלפלים וזורים עשבי תיבול מיובשים.
אופים כ-50 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.