מתכון

תפוחי אדמה בעשבי תיבול

התוספת שתמיד עובדת: מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כמו רעפים, מתבלים ואופים

11,437 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
תפוחי אדמה בעשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
תפוחי אדמה בעשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מסדרים פרוסות תפוחי אדמה כמו רעפים בתבנית חסינת חום.

3

מטפטפים מעל שמן זית, ממליחים, מפלפלים וזורים עשבי תיבול מיובשים.

4

אופים כ-50 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.