החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקלפים את תפוחי אדמה, חותכים לסירות או עיגולים.
2
מבשלים במים רותחים עד להתרככות.
3
שמים את שאר המרכיבים בקערית ומערבבים.
4
מתבלים את תפוחי אדמה ברוטב ואז מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות עד להשחמה יפה.
מתכון לתפוחי אדמה בתנור שתמיד עובד
מקלפים את תפוחי אדמה, חותכים לסירות או עיגולים.
מבשלים במים רותחים עד להתרככות.
שמים את שאר המרכיבים בקערית ומערבבים.
מתבלים את תפוחי אדמה ברוטב ואז מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות עד להשחמה יפה.