החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
נבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים מומלחים 30־40 דקות עד שהם רכים אך לא מושיים (כלומר סכין יכולה לחדור אותם, אך לא לפרקם). נסנן מהמים ונצנן לגמרי שלא יאבדו שמץ מצורתם התפוחית.
2
נחמם תנור ל־190־200 מעלות על מצב גריל. נעביר לקערה חסינת חום את תפוחי האדמה שהצטננו היטב ונצפה יפה יפה עם שום כתוש ושלל התבלינים (כורכום, פפריקה, פלפל שחור, צ'ילי, כמון, כוסברה טחונה, מלח, שמן זית).
3
נעביר את הקערה לגריל התנור ונאפה כחצי שעה עד השחמה. אין מושלם מזה.
מתכון מתוך הספר "'קל קל קל" של לייזה פאנלים; הוצאת מודן