החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם בשפע מי מלח כ-30 דקות או עד שהם מתרככים. מוציאים מהמים.
2
מחממים תנור ל-240 מעלות על מצב טורבו. משמנים תבנית צלייה. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומועכים אותם אחד אחד בעזרת תחתית כוס כדי שיתבקעו מעט.
3
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומברישים בו את תפוחי האדמה (מקפידים להבריש גם את בשר תפוחי האדמה שנחשף). אם נותר רוטב יוצקים אותו מעל.
4
צולים את תפוחי האדמה 12 דקות. מורידים את החום ל-160 מעלות וצולים 8 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה משחימים והקליפות בחלק העליון הופכות מעט פריכות.