"אכלתי לראשונה את המנה הזו לארוחת בוקר בדיינר אמריקאי", נזכר שף אמיר קרונברג. "במקור זו ארוחת שאריות, אבל אני מכין אותה גם אם אין לי תפוחי אדמה שנשכחו במקרר. המנגולד, הוא לא חלק מהמנה המקורית, אבל נותן טעם 'ירוק' שמקליל הכל".
מתכון לבריסקט בדבש, סויה וזרעי כוסברה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מבשלים קוביות תפוח אדמה בשפע מי מלח 25 דקות עד לריכוך. מסננים.
2
מחממים מחבת גדולה עם שמן ומטגנים בצל 5-4 דקות להזהבה עדינה. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים 10 דקות להשחמה יפה. מוסיפים מנגולד ובריסקט מפורק, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 2 דקות עד שהמנגולד מאבד מעט מנפחו.
3
מגישים חם עם ביצת עין מעל.