החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
אופן ההכנה
1
מפשירים את שני גלילי הבצק הפריך על פי הוראות היצרן (בדרך כלל למשך לילה במקרר + שעה מחוץ למקרר לפני ההכנה).
2
פותחים את הגליל הראשון על גבי נייר אפייה. מניחים מעל הבצק את תחתיתה של תבנית עוגה קפיצית בקוטר 26 ס"מ, ובעזרת סכין חדה חותכים בעזרתה צורת עיגול.
3
מורחים על העיגול ממרח נוטלה או ממרח שוקולד, כמעט עד השוליים. מפזרים ממתקים אהובים, ומקפלים את הבצק בשלוש נקודות של היקף העיגול ליצירת אוזן המן. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה.
4
מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ומפדרים באבקת סוכר.
5
משאר הבצק קורצים עיגולים קטנים, ממלאים במילויים שונים לפי בחירה, סוגרים לצורת אוזני המן ואופים עד להזהבה.