כמו בכל מיונז, המפתח הוא זילוף אטי וסבלני של השמן תוך כדי טחינה. שימו לב: את ביצי הדגם מתחילים להשרות 8 שעות מראש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים בנפרד למשך לילה ביצי הרינג ולחם במים עד כיסוי. מעבירים את הביצים למסננת כדי להיפטר מכל הנוזלים ומניחים במקרר. סוחטים היטב את הלחם.
2
טוחנים במעבד מזון את ביצי הדגים, הלחם, בצל ומיץ לימון לתערובת אחידה. מוסיפים שמן בהדרגה וממשיכים לעבד עד קבלת תערובת קרמית במרקם מיונז. מוסיפים מלח לפי הטעם.
3
מערבבים את האיקרה עם בצל ירוק ומגישים. אפשר לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.