הארטיקים קלים להכנה ועדיפים על כל הארטיקים המתועשים – החומרים טבעיים והמתיקות עדינה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים 2 כוסות דובדבנים, מסננים ומעבירים לשק זילוף. מעבירים למקרר לחצי שעה.
2
טוחנים את כל המרכיבים מלבד הדובדבנים הנותרים בבלנדר או במעבד מזון, טועמים ואם חסרה מתיקות מוסיפים עוד מעט חלב מרוכז.
3
ממלאים תבניות ייעודיות לארטיקים בתערובת עד 3/4 מגובהן, מזלפים לתוך התבניות את מחית הדובדבנים ומוסיפים למעלה את הדובדבנים החצויים. מעבירים להקפאה ל־8 שעות לפחות.