החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלינצ׳ס:
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את המלית:
1
מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה.
מכינים את בלילת הבלינצ׳ס:
2
מערבבים את כל החומרים (למעט החמאה המומסת) יחד בקערה בעזרת מטרפה או במעבד מזון או בלנדר לבלילה אחידה, מוסיפים חמאה מומסת וטורפים לאיחוד.
מטגנים את הבלינצ׳ס, ממלאים ומגישים:
3
מחממים מעט חמאה במחבת טפלון מעל אש בינונית. יוצקים 2/3 מצקת מהבלילה למחבת מניעים את המחבת בתנועה מעגלית עד שהבלילה מתפזרת בשכבה אחידה על תחתית המחבת. מטגנים כדקה וחצי עד שפני הבלינצ'ס מתייבשים והשוליים מתרוממים, הופכים בעזרת מרית ומטגנים כדקה וחצי. מכינים כך את כל הבלילה.
4
מניחים כף גדושה של מלית גבינה במרכז כל בלינצ'ס ומורחים בשכבה אחידה על פני הבלינצ'ס. מגלגלים לסגירה.
5
מגישים קר או חם (מחממים במחבת משומנת במעט חמאה) עם פירות טריים ואבקת סוכר.