החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציצות
לרוטב תבלינים ופירות מיובשים
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה. צרים קציצות אחידות בגודלן.
2
מחממים מחבת גדולה או סיר סוטאז' עם כמות נדיבה של שמן, ומטגנים את הקציצות בכמה סבבים (כדי לאפשר טיגון אחיד) עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
לרוטב
3
יוצקים לסיר סוטאז' או למחבת את הסוכר והמים. מערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר.
4
מוסיפים את הפירות המיובשים והתבלינים, מערבבים ומכניסים פנימה את הקציצות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים עם מכסה על אש נמוכה 15-20 דקות, עד שהרוטב מסמיך והופך מבריק.
להגשה
5
מגישים על מצע אורז פרסי חם ומפזרים שבבי שקדים קלויים מעל.