את השיטה הזו מיישמים גם על עוף, ירקות ואפילו פירות. הגישו את הדג בתוך המעטפת לכל סועד ותנו לו לפתוח את אריזת המתנה שלו בעצמו. האדים הריחניים שיעלו משם יפתחו לו את התיאבון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
פורשים גיליון נייר אפייה ומניחים במרכזו רבע מכמות הירקות החתוכים והפטרוזיליה. מעל הירקות מניחים פילה אחד עם העור כלפי מטה ועליו פרוסת לימון, ענף תימין ו-2 קוביות חמאה.
3
מקפלים כלפי פנים את שתי הפאות הארוכות של נייר האפייה זו על זו כמו ספר תורה. את שתי הפאות הנותרות של נייר האפייה מחזיקים כלפי מעלה, כדי שאפשר יהיה לטפטף דרכן נוזלים פנימה. מטפטפים על הדג 2 כפות ורמוט וכף שמן זית ומתבלים במלח. מגלגלים את הפאות שהרמנו כך שתיווצר מעין מעין מעטפה אטומה.
4
חוזרים על התהליך עם הפילטים הנותרים של הדג, הירקות והתיבול.
5
מניחים את ארבע המעטפות בתבנית.
6
אופים 20 דקות. מגישים חם בתוך המעטפות.