השף-קונדיטורית מאי ישורון מגישה את זרעי הכוסברה על מאפה קרם שקדים ותותים, אבל הם יוסיפו קראנצ'יות כיפית וטעם הדרי לכל קינוח שזקוק לממד פריך – טרייפלים, קינוחי קרם וטעימים אפילו סתם ככה, על גלידה או כתוספת לגרנולה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה בסיר קטן מים וסוכר. מסירים מהלהבה, מוסיפים זרעי כוסברה ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומשהים ל־20־30 דקות.
2
מחממים תנור ל־160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
3
מסננים את זרעי הכוסברה, מעבירים לתבנית וקולים 15־20 דקות תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, עד שהם מתייבשים ונפרדים זה מזה.
4
מצננים בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה עד שלושה שבועות.