החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
שוטפים את העלים הירוקים וממיינים אותם.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והכרישה ומאדים עד שהם הופכים שקופים.
3
מוסיפים את השום ואת כל העלים, עשבי התיבול והבצל הירוק.
4
מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את היין ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות, עד שהירקות רכים מאוד ומתאחדים למחית.
5
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
להגשה
6
מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלמעלה את הגבינה, שמן הזית והשקדים.