החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את הכרוב בתבנית ומניחים לייבוש בשמש 12 שעות עד שהכרוב נובל. לחלופין אפשר לייבש בתנור בחום נמוך מאוד (50 מעלות) כ־8 שעות.
2
כותשים שום, גלנגל ומלח במכתש ועלי למשחה אחידה.
3
מערבבים את משחת השום עם הכרוב, הסוכר והיין בקערת ערבוב ודוחסים בצפיפות לצנצנת כבישה. מניחים בשמש ל־3 שבועות. במהלך הכבישה פותחים את הצנצנת פעם או פעמיים ובעזרת כף נקייה מערבבים את הכרוב ודוחסים אותו. בתום 3 שבועות הכרוב מוכן. אפשר לשמור במקרר למשך שנה לפחות.