ניתן לאחסן את הלביבות שנותרו בקופסה ולשמור במקרר ליומיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
ללביבות
להגשה
אופן ההכנה
ללביבות
1
קולפים את הזוקיני, הבטטה והגזר ומגררים אותם בפומפייה.
2
מערבבים את הירקות המגוררים עם כל שאר מרכיבי הלביבות בקערה גדולה, ויוצרים בידיים לביבות בגודל של כף.
לטיגון
3
יוצקים למחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות 2-3 דקות מכל צד, עד לקבלת גוון זהוב. מקררים מעט. הגשה: חוצים כל לחמניית שומשום ומורחים על שני הצדדים מיונז או טחינה לפי הטעם. מסדרים עלה חסה שטוף ומיובש, פרוסות מלפפון ופרוסות עגבנייה. מניחים במרכז הלחמנייה לביבה וסוגרים.