הכנתו המסורתית מאתגרת – צריך לשלוט בטמפרטורה במהלך כל ההכנה כדי שהחלמונים לא יתבשלו. כאן הוספתי מעט קורנפלור על תקן תעודת ביטוח – הנוכחות שלו מבטיחה כי החלמונים לא ייקרשו במהלך הבישול ומקלה על התהליך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים את כל החומרים למעט החמאה בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית 5-3 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה ועולות בועות גדולות.
2
מסירים מהכיריים, מוסיפים חמאה ומערבבים היטב עד שהיא נטמעת.
3
מעבירים לכלי אטום, מצננים ומעבירים למקרר לשעה לפחות. נשמר במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.